Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Hi Chef


Eerdere afleveringen Hi Chef

Emiel Kwekkeboom | zero-waste koken & lokale keuken 

Kees Meinderts | Nieuw menu De Herberg van Smallingerland

Ollie Schuiling | Kasteel Heemstede 

Rick Gresnigt | Succesvolle bezorgboxen

De getalenteerde chef Rick Gresnigt van restaurant Simple in Utrecht laat zien hoe hij zijn succesvolle 'Simple @Home box' bereidt. 

Marijn van de Worp | Hoogwaardige take-out

De getalenteerde Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy in Epe laat je tijdens deze uitzending van Hi Chef zien wat je kan creëren voor je take-out menu. 

Ewout Eleveld | Lokale producten

Ewout Eleveld neemt ons mee in de werkwijze van zijn Restaurant LOF en laat een aantal gerechten zien uit zijn keuken waarin hij veel gebruik maakt van lokale producten. 

Jordy Middelbosch | feestelijke bezorggerechten

Jordy Middelbosch vertelt alles over eenvoudig te bereiden delivery en take-away gerechten die ook in te zetten zijn tijdens de feestdagen. 

Michael van der Kroft | concept en menu 

Michael van der Kroft van restaurant Tres in Rotterdam maakt in deze Hi Chef aflevering 3 gerechten uit zijn 18-course menu stap voor stap en vertelt daarbij over zijn 16 zitplaatsen tellende restaurant. 

Emile van der Staak | Live vanuit het voedselbos

Hi Chef #5 met Emile van der Staak. In deze vijfde editie van Hi Chef vertelt Emile live vanuit het voedselbos hoe je producten uit het bos kunt toepassen in de keuken. Een leerzame, informatieve sessie vanuit een inspirerende omgeving!

Hidde de Brabander | De basis voor je desserts 

Hi Chef #4 met Hidde de Brabander meesterpatissier. Hidde laat in deze vierde editie van Hi Chef zien hoe je de beste basis voor je desserts maakt. Een hele praktische sessie met veel tips & tricks!


Syrco Bakker | Pure C & Blueness: gerechten en cocktails 

Syrco Bakker en zijn team laten zien welke gerechten én cocktails er op de kaart staan bij zowel Pure C als bij Blueness. 


Jan Smink | Gerechten uit de 3D-printer 

Jan Smink doet in zijn zaak veel met de 3D-printer. Welke gerechten maakt hij ermee? De chef laat het je zien! 


Menno Post | Geen gekloot op je bord: product in de hoofdrol

Zijn bekende leus "Geen gekloot op je bord" krijgt in deze Hi Chef aflevering invulling. Menno Post laat zien hoe je producten een hoofdrol kan geven op het bord.