De getalenteerde chef Rick Gresnigt van restaurant Simple in Utrecht laat zien hoe hij zijn succesvolle 'Simple @Home box' bereidt.
De getalenteerde Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy in Epe laat je tijdens deze uitzending van Hi Chef zien wat je kan creëren voor je take-out menu.
Ewout Eleveld neemt ons mee in de werkwijze van zijn Restaurant LOF en laat een aantal gerechten zien uit zijn keuken waarin hij veel gebruik maakt van lokale producten.
Jordy Middelbosch vertelt alles over eenvoudig te bereiden delivery en take-away gerechten die ook in te zetten zijn tijdens de feestdagen.
Michael van der Kroft van restaurant Tres in Rotterdam maakt in deze Hi Chef aflevering 3 gerechten uit zijn 18-course menu stap voor stap en vertelt daarbij over zijn 16 zitplaatsen tellende restaurant.
Hi Chef #5 met Emile van der Staak. In deze vijfde editie van Hi Chef vertelt Emile live vanuit het voedselbos hoe je producten uit het bos kunt toepassen in de keuken. Een leerzame, informatieve sessie vanuit een inspirerende omgeving!
Hi Chef #4 met Hidde de Brabander meesterpatissier. Hidde laat in deze vierde editie van Hi Chef zien hoe je de beste basis voor je desserts maakt. Een hele praktische sessie met veel tips & tricks!
Syrco Bakker en zijn team laten zien welke gerechten én cocktails er op de kaart staan bij zowel Pure C als bij Blueness.
Jan Smink doet in zijn zaak veel met de 3D-printer. Welke gerechten maakt hij ermee? De chef laat het je zien!
Zijn bekende leus "Geen gekloot op je bord" krijgt in deze Hi Chef aflevering invulling. Menno Post laat zien hoe je producten een hoofdrol kan geven op het bord.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken